22.234 abonnees

Redactie In For Luxe

Travel

Cruising the rivers

Door Jozefien Zoetaert | Foto’s: Cruise Plus

Verwennerij, lekker eten en cultuur gaan snuiven in verschillende steden. Heerlijk! Zeker wanneer je u op luxueuze wijze tussen die verschillende steden verplaatst. Een riviercruise is alles wat u van een cruise mag verwachten. Maar dan exclusiever, intiemer en relaxer.

De perfecte riviercruise boek je bij Cruise Plus. Zij zitten met u samen om een reis te kiezen die perfect bij u en uw wensen past. De riviercruises van AmaWaterways zitten al langer in de lift, sterker nog ze zijn marktleider en lid van de Chaîne des Rôtisseurs.

Hun succes danken ze in de eerste plaats aan een cruise-ervaring die alle verwachtingen overstijgt. Maar ook aan hun persoonlijke aanpak aan boord, de uitstekende keuken, luxueuze hutten en het grote comfort voor de gasten.Reizigers die terugkeren van een riviercruise spreken niet over een cruise maar over een ervaring. Je gaat aan boord en wordt er met een glas champagne in de hand begroet door de bemanning en leert er direct de andere gasten kennen. Met slechts 164 gasten aan boord heeft de AmaWaterways-crew dan ook alle tijd om het iedere gast persoonlijk naar zijn zin te maken.Van het ontbijt tot het dessert van uw diner, alle menu’s zijn aan boord zijn uitgedokterd door Primus Perchtold. Hij won drie gouden medailles op het European Championship of Culinary Art in Nuremberg. Maar ook wanneer u op excursie gaat zorgt AmaWaterways ervoor dat het u aan niets ontbreekt.Tussen de verschillende steden door ontdek je dat er ook aan boord een ‘stad’ te ontdekken valt: je kan er shoppen, een film gaan kijken in de bioscoop, fitnessen, zwemmen, een kunstveiling doen, van een massage genieten, danslessen volgen, …Uiteraard heeft Europa veel bekende rivieren die we nog allemaal kennen uit de lessen aardrijkskunde. Maar ook Rusland, Vietnam, Cambodja en Afrika hebben verborgen parels die je met een riviercruise op een unieke manier ontdekt.
Varen op de Donau, Rijn, Seine, Rhone, Moezel, Douro, Mekong, ...

Al gekozen langs welke rivieren u de wereld wil ontdekken? En kriebelt het om te vertrekken?
Ga langs bij Cruise Plus, ze staan voor u klaar met een koffietje en advies op maat.

 

Partners in de kijker

Bekijk alle partners