22.234 abonnees

Redactie In For Luxe

Travel

Culinair Cruisen met een topchef

De gedachte aan op reis gaan maakt iedereen goed gezind. Of het nu naar de zon of de sneeuw is, lekker eten is altijd inbegrepen bij een reis. Dus zet dat bovenste knoopje van je broek maar al open want Cruise Plus neemt je mee op een cruise van Oceania Cruises. En laat die rederij nu net gekend staan voor haar geweldige gastronomie. 

De fijne keuken aan boord blijkt velen te kunnen bekoren want in de mond-aan-mond reclame voor de cruises komt het culinaire aspect altijd naar voor. Dat mag eigenlijk ook niet verbazen. De fijne keuken staat onder leiding van een topchef die enkel met de beste producten werkt. Verse producten zijn essentieel voor de smaak maar ook voor de voedingswaarde van een gerecht.

Master Chef Pépin
Jacques Pépin is de Master Chef van Oceania Cruises. Pépin zijn kook-shows op televisie kaapten meerdere prijzen weg. Hij vulde de boekenkast van menig kok met meer dan 20 boeken. En hij was de persoonlijke kok van verschillende staatshoofden. Momenteel geeft hij ook les op verschillende prestigieuze culinaire instituten.

'Food, for me, is inseparable from sharing. There is no great meal unless it is shared with family or friends.' - Jacques PépinDe man kan er dus wat van. Vandaar ook dat ze bij Oceania Cruises niet lang twijfelden om met hem samen te werken voor de restaurants van hun cruiseschepen. Samen met de chef koks van de restaurants werkt hij gesofisticeerde menu’s uit aangepast aan de bestemming van de cruise. Een keuken van klassiekers, vernieuwende gerechten en exotische toetsen waar verse producten altijd het belangrijkste ingrediënt zijn.

Afhankelijk van de cruise en de regio die je bezoekt zal de keuken zich aanpassen aan de lokale keuken. Een culinaire reflectie van de streek in je bord om de ervaring van een cruise compleet te maken.Rust & ontspanning
Weg van de alledaagse sleur, genieten van niks doen, cultuur snuiven, … Rust & ontspanning staan centraal aan boord van Oceania Cruises. Een detail die dit bewijst zijn de tranquility beds in alle hutten. Het merendeel van de hutten heeft ook een eigen veranda om in alle rust van van het uitzicht te kunnen genieten.Je moet eigenlijk ook geen horloge dragen aan boord, er zijn geen vaste tijdstippen waarop je moet ontbijten, lunchen of dineren. Heerlijk ontspannen op je eigen tempo.

Kennismakingsaanbod
Om je te laten kennismaken met Oceania Cruises heeft Cruise Plus een uniek aanbod: een cruise aan boord van de Riviera met vertrek op 19 juli 2014:
- Buitenhut met balkon vanaf  € 1.606 per persoon
- Concierge buitenhut met balkon vanaf € 1.761 per persoon
- Penthouse Suite met balkon vanaf  € 2.101 per persoon


Voor alle informatie over deze en andere cruises kan je altijd terecht bij Cruise Plus.

Foto's: Cruise Plus - Oceania Cruises

Gerelateerde artikels

Partners in de kijker

Bekijk alle partners