22.234 abonnees

Redactie In For Luxe

Travel

De 5 meest begeerde AirBnB adressen

Ooit al een overnachting of vakantie geboekt via Airbnb? Wij van de redactie wel. En het was een fantastische ervaring. We deden wat onderzoek naar een aantal unieke adressen die verhuurd worden via het populaire platform. Deze 5 werden door onze redactie eruit gepikt. Wie weet voor jouw volgende vakantietrip?

1. The Treehouse, Firenze, Italië

Verscholen in het Tuskaanse landschap in Italië op zo'n 20 minuten van het Duomo en een uurtje van Siena "hangt" The Treehouse. Op deze landelijke locatie zit je tussen de mooie olijfbomen en de Italiaanse cipressen, maar nog steeds in de buurt van het toeristische Firenze. 

 

2. The Cob Cottage, Mayne Island, Canada

Deze unieke Cob Cottage op Mayne Island in British Columbia is een in een bos afgelegen huisje dat ver weg van het stadsleven wel nog steeds de dezelfde gemakken biedt als in een moderne woning, Wat ook mooi meegenomen is, is dat het interieur rechttstreeks uit een sprookje lijkt getrokken te zijn.

 

3. The Balian Treehouse, Bali, Selemadeg Barat, Indonesië

The Balian Treehouse, een zwemparadijs aan een strand in het Baliaanse Selemadeg Barat waar je vanaf de veranda kunt kijken naar de zonsopgang in de ochtend en je geniet van het uitzicht van de enorme tuin. 

 

4. Pirates Of The Caribbean Getaway, Topanga Canyon, Californië, Verenigde Staten

Het toepasselijk genaamde Pirates Of The Caribbean Getaway in het Zuid-Californische Topanga Canyon is afgelegen en heeft een oase aan het zwembad, toch blijft het nog een beetje Hollywood: het werd eens beschreven in een Cody Simpson en Ziggy Marley videoclip genaamd "Love."

 

5. The Seashelp House, Isla Mujeres, Mexico

The Seashelp House in Isla Mujeres, Mexico beschikt over een privé zwembad en een golfkar die je binnen de 15 minuten naar het dichtstbijzijnde strand brengt. Het eigenzinnige huis op het kleine eiland, dat op 13 kilometer van de kust van Cancún in de Caribische zee ligt, is de ideale bestemming voor wie op zoek is om te ontsnappen aan de "toeristische zeepbel."

Partners in de kijker

Bekijk alle partners