22.234 abonnees

Redactie In For Luxe

Foodies

De meest unieke kaviaar ervaring

Prime Steak Restaurant Australië blijft het voortouw nemen in luxe dineren. Met de invoering van een selectie luxe kaviaar, gekoppeld aan hun award-winnende rundsteaks.

De premium caviar menu omvat Iraanse Beluga kaviaar. Die is afkomstig van 's werelds zeldzaamste, duurste en meest gewaardeerde steur vissen. De grote korrels zijn licht tot donkergrijs gekleurd met een zachte romige textuur en een verfijnd fruitig, boterachtige smaak. Allemaal zorgvuldig voorbereid volgens de Perzische traditie.

Prime presenteert ook prachtige gouden Russische Oscietra kaviaar. Dat is delicate hand-geselecteerde kaviaar afkomstig van de wilde, witte sturgeon. Bekend om haar grote donker tot goudbruin gekleurde parels. De glanzende en stevige roe bieden een scherp aroma, delicate nootachtige smaak en een romige afwerking met een vleugje zeezout.

De kaviaar, ideaal als starter, kan worden gecombineerd met een vintage Franse champagne fles, gevolgd met een keuze van maar liefst 18 premium steaks, allen met opperste marmering voor de ultiemste verwennerij.

Prime’s restaurant biedt een exclusieve ervaring. Het zet de toon voor een memorabele culinaire ervaring met zandstenen muren, gebogen gordijnen, luxe lederen zetels, wit geklede tafels, oversized wijnglazen en een aparte privé-eetkamer.

Hoofdchef bij Prime, Erwan Helary zegt: "De kaviaar staat centraal in onze presentatie en dienen ze op in een elegant tinnen potje op een bedje van gemalen ijs. Je kan ze eten met de meegeleverde parelmour lepel. Alsook met eigengemaakte brioche van boter en crème Fraiche. Kenners zijn welkom om van de bovenkant van de kaviaar te eten met hun hand zodat ze het barsten van de parels kunnen ervaren met de volle smaak in hun mond."

"In tegenstelling tot wat de meesten geloven, is 's werelds duurste kaviaar niet zwart van kleur. Deze kaviaar licht gekleurd en daardoor de hoogst gewaardeerde."

"Elke toevoeging aan de kaviaar door kwekers om het leven van de roe uit te breiden doet afbreuk aan de kwaliteit van de kaviaar. Daarom dat wij alleen een selectie van zeer zuivere en onbewerkte kaviaar bieden."

Prime’s Iraanse Beluga kaviaar is geprijsd op $395 voor 30 gram, en de gouden Russische Oscietra kaviaar wordt geprijsd op $195 voor 30 gram.

Bon appetit.

Partners in de kijker

Bekijk alle partners