22.234 abonnees

Redactie In For Luxe

Wellbeing

Dinner on a lake. Een unieke beleving op een drijvend restaurant

Na een succesvolle eerste editie vorige zomer, keert Dinner On a Lake terug. En hoe! Het pop-up restaurant drijft van juni tot september op het meer van het kasteel van Leeuwergem, bij Zottegem. Een idyllische locatie voor een unieke ervaring. Geniet van een heerlijk diner tijdens zonsondergang of een rustige lunch in het weekend, omarmd door water en natuur. ​

Jouw exclusieve avond

Dinner On a Lake staat voor puur genieten! Aan het einde van de imposante oprijlaan word je verwelkomd met een coupe champagne of een gin tonic. Vervolgens vaar je met de andere genodigden in een bootje naar het vlot. Onder de sterrenhemel geniet je van een hemels 4-gangenmenu. Nog wat wijn? Vraag het even aan de kelner, alles is inbegrepen! In het weekend geniet je in alle rust van de natuur van een verkort lunchmenu.

Jong talent

Dinner On a Lake biedt dit jaar veelbelovende chefs de kans om hun visie over een bepaald thema creatief te vertalen naar een culinair meesterwerk. Geregeld doen er ook nieuwe chefs hun intrede om vol passie en durf te koken voor zijn gasten. Namen zoals Mathias Van Acker (voormalig hoofdchef Coeur d’Artichaut), Thomas Dekimpe & Pieterjan Broucke (Hof Van Cleve, Boury, Auberge du Pêcheur), Pascal Van Den Beek (Resto-Charles) en Nico Poppe (Culpo) passeren de revue. Ook de vaste waardes en leading chefs Martijn Gobert (Umami) en Glenn Vandenberghe (La Guera) zijn present.

 

Gezellige luxe

Dit jaar is het drijvend vlot nog groter en luxueuzer. Dankzij de vernieuwde aankleding krijgt alles een intiemere vibe met een uitbreiding aan comfort. Meer ruimte om te genieten van het uitzicht bij kaarslicht tijdens je exclusief diner. Dankzij de aanpassingen is het vlot nu ook bestand tegen Belgische weersomstandigheden en toegankelijk voor minder mobiele gasten.

Meer info en boekingen op www.dinneronalake.be

Partners in de kijker

Bekijk alle partners