22.234 abonnees

Redactie In For Luxe

Wellbeing

Een heerlijk dagje welness

Bent u toe aan een heerlijk dagje welness? Een dag waarbij u zich nergens zorgen over hoeft te maken? Tegenwoordig kunt u online de beste plekjes vinden voor een dagje ontspanning, waarbij u volledig in de watten wordt gelegd. Wij willen u graag vertellen welke mogelijkheden er allemaal zijn op het gebied van welness, want dat zijn er nogal wat! Massage

Wellicht heeft u nog nooit gebruik gemaakt van de mogelijkheid om u te laten masseren. Het is echt een aanrader om te kiezen voor een uitgebreide massage. Een massage zorgt ervoor dat u helemaal tot rust komt. Laat de beslommeringen van de dag achter u en laat u heerlijk masseren.

Sauna


Heeft u weleens een sauna bezocht? De mogelijkheden op dit gebied zijn eindeloos. Het is tegenwoordig mogelijk om een privé sauna te boeken. Ideaal als u even middagje of avondje met uw partner weg wilt zonder dat u gestoord wordt door andere bezoekers. In een privé sauna bent u echt met z'n tweeën, zonder anderen.Gezichtsbehandelingen

Voor vrouwen zijn er speciale welness gezichtsbehandelingen. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan een goede scrub en hydratatie behandeling. Na de behandeling zult u zien dat uw gezicht een flinke opfrisbeurt heeft gehad!Ontharing en nagelbehandelingen

Heeft u last van veel haar en wilt u niet de moeite nemen om het zelf weg te halen? Ook dat is geen probleem, er zijn veel salons die het ontharen graag voor u uitvoeren. Na de ontharing kunt u lange tijd genieten van een gladde huid zonder haar.
Ook kunt u kiezen voor zogenaamde nagelbehandelingen. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld een "vriendinnenarrangement". Zo kunt u een heerlijk middagje uit met één of meerdere vriendinnen. Uiteraard kunt u zelf bepalen welke behandelingen u tijdens het arrangement laat uitvoeren. Kies bijvoorbeeld voor een verlenging van uw huidige nagellengte, of laat uw nagels kleuren in een door u gekozen kleur.

In de directe omgeving

Er zijn tegenwoordig heel veel spa resorts te vinden. Het voordeel hiervan is dat er altijd wel een resort bij u in de buurt is. U hoeft dan ook niet ver te reizen voordat u compleet in de watten gelegd zult worden. Via internet kunt u de verschillende arrangementen eenvoudig met elkaar vergelijken.

Een erg handige website hiervoor is treatwell.be. Hier kunt u niet alleen op basis van beschikbaarheid en prijs gaan vergelijken, maar ook op kwaliteit. U wilt natuurlijk wel waar voor u geld krijgen. Kijk daarom goed naar de beoordelingen die klanten aan een welness resort hebben gegeven. Scoort het resort een hoog cijfer, dan kunt u ervan uit gaan dat u een geweldige middag of avond zult beleven.

Partners in de kijker

Bekijk alle partners