22.234 abonnees

Bentley Belgium

Bentley Exclusive Cars

Wealth

Gracieus driften met Bentley's Power on Ice

Fans van Bentley kunnen ook begin volgend jaar terug hun hartje ophalen tijdens Power on Ice in Noord-Finland. De eerste van zes reeksen is nu al uitverkocht, niet verwonderlijk want het is een drivers experience om nooit meer te vergeten. 

Als het ijs op de meren en rivieren in Noord-Finland dikker wordt ontstaat tegelijk het race-circuit voor Bentley's Power on Ice. Aan de grens met Rusland is Noord-Finland is een van de meest afgelegen, ongerepte gebieden die een ongekende natuurschoonheid verbergt. Het perfecte speelterrein voor snelheidsduivels met gevoel voor esthetiek.

Bentley Power on Ice

Bentley biedt met deze trip haar klanten een exclusief event aan, marketinggewijs kan dit tellen qua klantenbinding. Ze bieden immers een ervaring aan die moeilijk geëvenaard kan worden tenzij, door andere automerken in het luxe-segment.

De gasten van Power on Ice hebben sowieso al een uitgesproken voorkeur voor Bentley die met dit event extra in de verf gezet wordt. Hiermee krijgen ze brand-ambassadeurs die jarenlang trouw blijven aan het merk.

Bentley Power on Ice

Twee dagen lang leert een instructeur de chauffeurs hoe ze op gracieuze wijze driften op het witte tapijt en de sneeuwvlokken in de lucht gooien zonder de controle over het stuur te verliezen. Combineer dat met een exclusief kader en natuurpracht dat recht uit de magazines komt, en je hebt een succesformule. 

Bentley koos niet alleen voor Finland omwille van zijn natuurlijke schoonheid en de perfecte omstandigheden maar ook omwille van zijn fantastische chauffeurs. De Finnen hebben kampioenen in verschillende rally's, Formule 1, ice-races, … En ze hebben het viermalig kampioen van de World Rally Championship (WRC), Juha Kankkunen. Hij is de piloot die de Power on Ice tracks uitkiest en de chauffeurs begeleid tijdens hun ritten.

Bentley Power on Ice

Kankkunen is de juiste man op de juiste plaats. Hij brak twee keer het ‘World Ice Speed Record’ in zijn Bentley Continental Supersports Convertible. De tweede keer verbrak hij zijn eigen wereldrecord met een topsnelheid van grofweg 330 km/u. Waaghalzen kunnen een ritje met hem doen, hoewel we hartpatiënten aanraden dit niet te doen.

Bentley Power on Ice

Nadat je alle snelheidsrecords gebroken hebt duik je in een traditionele Finse sauna, dineer je op een Reindeer Farm, ga je voor een nachtelijk ritje met de husky-slee, …

Interesse in Bentley's Power on Ice? Ga langs bij onze partner Bentley Belgium, zij helpen je verder. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Bentley Belgium  - Leuvensesteenweg 373 - 1932 Sint-Stevens-Woluwe
+32 2 704 99 11 | info@bentley-belgium.be
Bezoek de website www.belgium.bentleymotors.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Foto's: Bentley Motors & Bentley Belgium

Gerelateerde artikels

Partners in de kijker

Bekijk alle partners