22.234 abonnees

Redactie In For Luxe

Living

HouseOfWeddings.com - Dé online gids van België’s mooiste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers.

House of Weddings lanceerde onlangs www.houseofweddings.com, de online gids van België’s mooiste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers. Het kwaliteitslabel zorgt dagelijks voor inspiratie, tips en tricks.

Oprichter van House of Weddings is de Vlaamse Iris Decreus.
Haar droom is mensen gelukkig te maken: “Geluk is voor mij iets heel persoonlijks, en komt voort uit de unieke beleving en expressie van wie je bent. Als voormalig wedding planner heb ik daarom House of Weddings opgericht.

Een verloofd koppel moet dé dag van hùn dromen kunnen vormgeven – op basis van dié exacte ingrediënten die hen als koppel zo typeren. Vergeet ‘bridezilla’-stress: vanaf nu heb je met House of Weddings altijd een gids van de meest inspirerende, betrouwbare huwelijksleveranciers bij de hand.”1 online inspiratieplatform
HouseofWeddings.com verzamelt de beste huwelijksleveranciers van alle markten op 1 online inspiratieplatform. In de selectie vind je zowel enkele Belgische hofleveranciers, erkende professionals en beloftevolle nieuwkomers.

Kwaliteit is het nummer één selectiecriterium. House of Weddings biedt de beste huwelijksleveranciers in elke prijsklasse – voor de meer bescheiden tot de meest exclusieve huwelijken. Alle toegetreden leden zijn vooraf gescreend, en kregen het House of Weddings Kwaliteitslabel toegekend. Zo kan de toekomstige bruid in een betrouwbare omgeving haar ‘dream team’ van huwelijksleveranciers samenstellen.

Inspirerende artikels
Dagelijks zorgt House of Weddings voor concrete tips en inspirerende artikels.  Heerlijk makkelijk, verloofd te zijn in dit digitale tijdperk… Iris Decreus: “Voor een pas verloofd paar is ‘wedding plannen’ een heel abstract begrip, aangezien de meesten voor het eerst voor deze horde staan.

House of Weddings creëerde voor hen een leuke omgeving om het belangrijkste event in hun prille leven in alle rust en plezier te kunnen vormgeven. Zowel ‘fun’ als de notie van een betrouwbaar kwaliteitslabel ontbraken in de huwelijkssector. Tenzij je al eerder met onze topleveranciers samenwerkte natuurlijk.” (lacht)

Happily ever after… starts on www.houseofweddings.com!

Partners in de kijker

Bekijk alle partners