22.234 abonnees

Cruise Plus

The ultimate cruise experience

Travel

Ontdek betoverende cruise ervaringen met Cruise Plus

Het is even voor middernacht en vanop het dek lijken de lichtjes van de kustlijn net flikkerende lampjes. De wind op zee is warm en terwijl het schip door het water glijdt, genieten nog een paar gasten van een drankje onder een heldere sterrenhemel. Morgen begint opnieuw een boeiende dag, waarbij een excursie op het programma staat. Regent Seven Seas Cruises is een All-Inclusive rederij die erg veel aandacht besteed aan uitstappen en ze ook gratis opneemt in het programma. Bijna ongelimiteerd.

Ultieme verwennerij

Zo kan een cruise-ervaring aan boord van één van de drie schepen van Regent Seven Seas Cruises worden samengevat. Met passagiersaantallen die variëren van 300 tot maximaal 700 komen het persoonlijk element en de luxueuze entourage optimaal tot hun recht. De lounges, restaurants en suites (bijna allemaal voorzien van een privé-balkon) zijn zeer ruim bemeten. Comfort alom u aan alle zijden. Er is altijd een gemakkelijke fauteuil of luie dekstoel beschikbaar, terwijl de uiterst gastvrije bemanning uw favoriete drankje aanreikt.

Hoogstaande culinaire ervaringen

Ook op culinair gebied is alleen het allerfijnste goed genoeg. Aan boord van de schepen van Regent Seven Seas Cruises zijn drankjes, wijnen, fooien en zelfs de excursies inbegrepen in de prijs van de cruise. De specialiteitenrestaurants zijn een klasse apart. Het is een unieke ervaring om hier te dineren in een speciale ambiance met persoonlijke aandacht.

Luxe aan boord en cultureel interessante plaatsen

De vaarroutes gaan langs vele culturele plaatsen en pittoreske haventjes, waar u het voordeel van een kleiner cruiseschip zult ervaren. De combinatie van de interessante aanleghavens met de luxe aan boord maakt u tot een reiziger in plaats van een toerist. Er zijn verschillende themacruises, waarbij afwisselende onderwerpen aan bod komen, zowel aan boord tijdens leerzame workshops als tijdens speciale excursies, die inclusief worden aangeboden. Het uitgebreide entertainment is zeer professioneel. ’s Avonds kunt u een gokje wagen in het casino, een bezoek brengen aan het theater of een rustig gesprek voeren in de pianobar.

“Luxury goes exploring” & “Live the luxury”

Dit zijn de twee deviezen die deze rederij hanteert. U zult dit zelf alleen maar kunnen beamen.

Ontdek de Regent Seven Seas aanbieding van Cruise Plus.http://www.cruiseplus.be/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Cruise Plus  - Grote Markt 72 - 9100 Sint-Niklaas
+ 32 3 780 76 60 | info@cruiseplus.be
Bezoek de website www.cruiseplus.be
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Partners in de kijker

Bekijk alle partners