22.234 abonnees

Salens Motors

Jaguar garage Salens Motors

Toys

Ontdek de duurste Range Rover ooit

De Land Rover’s Special Vehicle Operations division (SVO) heeft de samenwerking met befaamde Nederlandse wapenmaker Holland & Holland aangekondigd. Samen maken ze de ultieme luxueuze SUV. Het bijzondere model is gebaseerd op de standaard Range Rover Autobiography black ter waarde van zo’n 176 000 euro en is 200mm breder dan het standaard model wat zorgt voor uitzonderlijk veel beenruimte.


Van de buitenkant te zien zijn de veranderingen subtiel, het enige wat opvalt is de unieke groentint en matching grill. Het interieur is echter een ander verhaal. De bekleding bestaat uit tan & espresso leder en verbergt hier en daar een geborduurd Holland & Holland logo.


Het midden en de consoles zijn afgewerkt in Franse walnoot panelen– manueel samengesteld. Zelfs de deurhendels zijn voorzien van hand-made graveringen. De passagiers op de achterbank kunnen genieten van twee individuele tv’s en simpelweg een knop indrukken om de bijhorende walnoottafeltjes uit- of in te schuiven.

Holland & Holland zijn de makers van ’s werelds beste shotguns en de eigenaar van de wagen vindt een paar gepersonaliseerde, in leder afgewerkte geweren in de koffer.

Slechts 40 Holland & Holland Range Rovers zullen jaarlijks gebouwd worden de komende drie jaar. Elke Rover heeft een prijskaartje van zo’n 226 000 euro en is enkel beschikbaar op bestelling, wat het de meest exclusieve Ranger Rover van vandaag maakt. Hij bestaat in 334pk  4.4liter SDV8 diesel of 503 pk 5.0 liter V8.

Partners in de kijker

Bekijk alle partners