22.234 abonnees

Redactie In For Luxe

Wealth

Ontdek het volledig vernieuwde InForLuxe.be

Na twee jaar werd het tijd voor een nieuw, modern jasje. Een nieuwe website die volledig mee is met zijn tijd en waar je bovendien nog veel meer op terug vindt dan vroeger!

Niet alleen de website is vernieuwd, ook de invulling van InForLuxe.be is mee gegroeid. Je hoort het direct aan onze nieuwe slogan ‘Hét online platform rond Luxe & Lifestyle’, we gaan nog breder en dieper in op de onderwerpen die jou verrassen, informeren, ontroeren en doen wegdromen.

Changement decor 

Je ziet het zelf al, een strakke lay-out met de focus op zeven categorieën waarin iedereen zijn ding kan vinden. Een overzichtelijke homepage waar je direct de laatste nieuwtjes vindt aangevuld met de Specials en een live feed van onze sociale media. En natuurlijk is er technisch veel verbetert en is de website volledig geoptimaliseerd om op alle mobiele toestellen te bekijken.

Gelijk met de nieuwe website lanceren we ook de Specials.

Met de Cityspecials zetten we een week lang een stad of streek in de kijker waar we maximum acht geselecteerde handelaars aan jou voorstellen. Het verhaal achter de mensen, inspiratie over ondernemende mensen die elke dag voor het verschil zorgen en die de moeite waard zijn om te bezoeken. Elke week opnieuw inspiratie voor jouw shopping-trip of om een nieuw ‘vast adres’ te ontdekken.

Later lanceren we nog de Specials gericht op een specifiek onderwerp. Verwacht je aan zomerse onderwerpen met de mooiste zwembaden, bikini’s, de lekkerste cocktails, de knapste vakantieverblijven, …

Be social or don't be at all

Een online platform dat geen gebruik maakt van sociale media is als een fiets die constant remt.

   Nasilevitch Glorieux, Co-Founder

Omslagfoto InForLuxe

Je kon het al een tijdje zien dat we fan zijn van Instagram en onze inspiratie graag met je delen via Facebook & Twitter. De snelste, mooiste auto’s, droombestemmingen, gerechten waar het water van in de mond loopt, eye-candy voor de ladies en gent’s, inspiratie voor cadeautjes met een gouden randje, …

We willen weten waar jullie van genieten, wat jullie verbaast, waar jullie van achterover vallen, je ogen van beginnen schitteren, …  Kortom: stuur ons jouw foto’s en inspireer ONS!

Team InForLuxe.be

Yours Truly for luxury & lifestyle, 

team InForLuxe.be 

Gerelateerde artikels

Partners in de kijker

Bekijk alle partners