22.234 abonnees

Redactie In For Luxe

Wealth

Quintessentially Wedding Atelier 2015

In het elegante Somerset House in London vond op vrijdag 10 en zaterdag 11 april het vierde Quintessentially Wedding Atelier plaats. De crème de la crème van exposanten was er aanwezig, met internationale namen als Chanel, Jimmy Choo, Scabal en La Duree. De aanstaande bruiden en bruidegoms lieten zich de exclusieve aanpak van het Quintessentially Wedding Atelier (invitation only!) welgevallen.

Quintessentially Weddings

Tien jaar geleden lanceerde het wereldvermaarde luxe lifestyle merk Quintessentially haar dochterbedrijf Quintessentially Weddings. Vandaag staat Quintessentially Weddings wereldwijd garant voor de planning en vormgeving van de meest exclusieve huwelijken. Hun weddingplanners ontwerpen, creëren en produceren de knapste bruiloften op maat.  Ze overtreffen de stoutste wensen van de verfijnde koppels, voor wie tijd hun meest kostbare goed is en voor wie het perfecte huwelijksfeest hun ultieme droom is.Of een huwelijk nu charmant authentiek dient te worden, of een fantasierijk sprookje - het netwerk van Quintessentially Weddings is zodanig uitgebreid dat ze tegemoet kunnen komen aan elke wens. Quintessentially Weddings creëert huwelijksfeesten voor elk geloof, voor alle religies en culturen. Een intieme romantische bruiloft aan de Franse Rivièra, of een ‘Destination Wedding’ op een exotische locatie – dankzij de kantoren in Europa, Azië, Amerika en Afrika kunnen de internationale planners elke opdracht aan.Met de top trouwlocaties uit hun ‘Little Black Book’, high fashion couture ontwerpers, wereldberoemde fotografen, overheerlijke cateraars en schitterende bloemisten, zorgt Quintessentially voor het neusje van de zalm.

Quintessentially Wedding Atelier

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 april nodigde Quintessentially Weddings voor de vierde keer haar leden uit voor het Quintessentially Wedding Atelier: een luxe huwelijksbeurs met de grootste namen uit de sector. Chanel, Jimmy Choo, Scabal, La Durée, La Perla, ... zijn slechts enkele namen die op de affiche stonden. Dankzij het selectieve inschrijvingsproces, hadden alle koppels ruim de tijd om met de exposanten kennis te maken.

 

In de vele kamers van het (met schitterende bloemenpracht gedecoreerde) Londonse Somerset House kon men onder andere proeven van bruidstaarten en cocktails, zich laten maquilleren en een eerste contact leggen met de wedding planners van Quintessentially Weddings. De bruidsmode van de aanwezige designers werd op de catwalk geshowd, begeleid door een afwisseling van professionele huwelijksmuzikanten.

Quintessentially Weddings in België

In België wordt Quintessentially Weddings vertegenwoordigd door de exclusieve Wedding Planner Iris Decreus. Voor de planning van je luxe huwelijksfeest in België of in het buitenland, neem vrijblijvend contact op via info@irisdecreus.be
Je hoeft geen lid te worden van Quintessentially om van onze diensten te kunnen gebruik maken. Alles wat je nodig hebt is... je droom.

Partners in de kijker

Bekijk alle partners