22.234 abonnees

Redactie In For Luxe

Fashion

Supersterren/DJ's Dimitri Vegas & Like Mike kunnen Lebeau-Courally niet weigeren

Dimitri Vegas & Like Mike - de twee broers die samen het topduo vormen en sinds 1999 de dance scene in vuur en vlam zetten, groeiden op in België maar zijn ondertussen wereldburgers geworden. In 2015 zijn ze door DJ Mag uitgeroepen tot beste dj’s ter wereld. Ze brachten reeds 4 albums uit en hebben honderdduizenden fans. Fans die hun beats bespringen op ’s werelds bekendste dansvloeren.

Vandaag hebben de 2 broers officieel een exclusieve samenwerking met Lebeau-Courally. Naar aanleiding van een eerste aankondiging vorig jaar, is de samenwerking inmiddels een tastbare realiteit geworden in de vorm van een horloge met zeer beperkte oplage van slechts 25 stuks.

Voor deze gelegenheid, en voor de eerste keer ooit, zal Lebeau-Courally een speciaal horloge produceren waarin zwart heerst. Op de band, teller, dial, drukkers en bandjes, tot de altijd aanwezige, legendarische Lebeau-Courally “clé de fusil" aan de linkerkant.

Er is één uitzondering: de drukknop van de chronograaf om 2 uur. Die is rood. Met een diameter van 43 mm, zal de Dimitri Vegas & Like Mike limited edition beschikbaar zijn deze zomer in Ibiza, het oorspronkelijke thuisland van beide DJ’s. En natuurlijk zullen Dimitri Vegas en Like Mike zelf op het podium van Ushuaia elke dinsdagavond zijn, waar de beats altijd roodgloeiend zijn. Het merk Lebeau-Courally zal mee aanwezig zijn in hun thuisland.

Partners in de kijker

Bekijk alle partners