22.234 abonnees

Juweliers Casteur

Een intense streling

Wellbeing

Verras je partner met een horloge van Omega

Naast de traditionele boeketten rode rozen en hartvormige doosjes chocolade, is het uitwisselen van geschenken met je partner iets om te koesteren en van te genieten. Maar met welke geschenken doe je die speciale persoon nu Ècht een plezier?

De man van je dromen

Je hart behoort toe aan die ene speciale man, en je wil hem dat graag extra duidelijk maken op. Je wil hem een geschenk geven dat zijn klasse weerspiegelt, en dat even uniek is als hijzelf.

Een uurwerk met een klassiek en tijdloos ontwerp is een prachtig cadeau waar hij nog vele jaren plezier aan zal beleven. De Speedmaster "Grey Side of the Moon", de roestvrijstalen De Ville Prestige of de 18kt witgouden De Ville TrÈsor van OMEGA zijn klassevolle aanvullingen bij elke outfit en kledingstijl. Deze combinaties van uitzonderlijk vakmanschap met geraffineerde stijl zullen hem aan jou doen denken, elke keer zijn blik erop valt.


De vrouw van je leven

Je kan niet wachten om haar te vertellen hoeveel je van haar houdt. Je weet wat voor een vrouw ze is. Je kent haar smaak, je onthoudt haar voorkeuren. Neem de gelegenheid om haar te laten zien dat je haar gelukkig wil maken, door haar een cadeau te geven dat perfect bij haar past.

Even blijvend als jouw liefde voor haar zijn de horloges van OMEGA. Of je nu kiest voor de Ladymatic, de De Ville Prestige of de Seamaster Aqua Terra: het 18kr roségoud, de uitzonderlijke wijzerplaten, de oogverblindende diamanten of het schitterende (en krasbestendige) saffierglas: hun tijdloze elegantie past bij elke vrouw die zowel het innovatieve als de schoonheid van haar uurwerk kan waarderen.

Misschien is dit wel het cadeau waarmee jullie toekomst zal beklonken worden? Als je haar dé vraag wil stellen, dan is de 18kt witgouden verlovingsring van het ultieme bewijs van jouw liefde voor haar. Met een solitair met een briljant van 0.53 karaat in peervorm, zal dit op dauwdruppels geinspireerde ontwerp haar sprakeloos maken - nadat ze volmondig 'ja'
heeft gezegd.

Breng een bezoekje aan Juweliers Casteur om jouw ideale juweel of horloge te komen kiezen!
 

Partners in de kijker

Bekijk alle partners