22.234 abonnees
The ultimate cruise experience

Cruise Plus

Cruise Plus, het cruisedepartement van Reizen De Cauwer in Sint-Niklaas, is dé absolute marktleider in luxe cruises. U kan bij ons terecht voor alle rivier-, expeditie-, zeil- en zeecruises op absoluut top niveau. Maak daarom gebruik van onze jarenlange ervaring, onze persoonlijke adviesverlening en vooral van onze professionele medewerkers die allemaal over een enorme en vooral jarenlange cruise ervaring beschikken met de betere rederijen.  Maak een afspraak, mail of bel direct met onze Cruise Plus adviseurs. Enkel op deze manier kunnen wij onze ‘enorme passie’ voor cruises persoonlijk en vooral direct met u delen.

Het niet makkelijk om een keuze te maken uit het overweldigend aanbod van rederijen en schepen. De laatste jaren kende de cruisesector een enorme groei en in de komende jaren zullen er nog talrijke nieuwe cruiseschepen bijkomen.

 Daarom is het uiterst belangrijk dat u zich goed laat informeren en adviseren door een echte cruisespecialist. Zo kunnen wij vanuit onze expertise en persoonlijke reiservaringen, een reis op maat creëren die perfect past bij uw verwachtingen.

Cruise Plus is dankzij een persoonlijke aanpak en professioneel advies uitgegroeid tot een vertrouwenspartner voor duizenden cruisepassagiers in heel België. Ons team van specialisten slaagt er steeds weer in om de reis van uw dromen op maat te realiseren, de juiste bestemming, vaarroute, accommodatie, aan alles wordt gedacht opdat u optimaal kunt genieten van een zorgeloze vakantie.

Dirk Van Duyse
CEO

Artikels van Cruise Plus